Amusing Hengelo 022020

Nieuwsbrief februari 2020

After party: naam slotact bekend!

Het is inmiddels wel bekend: elke editie sluiten we het festival af met een spetterende after party. Dat doen we natuurlijk ook bij de aanstaande 15e editie. Na alle optredens én de prijsuitreiking van de Amusing A Capella Battle zingen we met z’n allen nog een uurtje bekende nummers; we maken hier en daar een dansje of lopen een spontane polonaise. Kortom het is altijd een groot feest.

Voor de after party van ons 3e lustrum hebben we The Piano House weten te strikken. Dat belooft een fantastisch sing a long festijn te worden. Noteer het alvast!. Komt jouw koor met de bus: zeg tegen de chauffeur dat het een uurtje later wordt. Reis je met het openbaar vervoer: neem een trein of 2 later. Kortom: mis het niet. Wij verheugen ons er op dat jij er ook bij bent!

Jubileumactie

Heeft jouw koor in 2020 een jubileum of lustrum? Dan hebben we goed nieuws. Onze jubileumactie is verlengd: alle deelnemende koren die in 2020 een lustrum of jubileum vieren krijgen bij de inschrijving een korting van € 15,00. Inschrijven én betalen moet dan wel vóór 31 maart 2020. Na 1 april (en dit is geen grap) maakt de penningmeester de feestkorting over aan de jubilerende koren. Zie ook onze facebookpagina.

Nieuwe deelnemers

Hoewel er nog voldoende ruimte is voor deelname op 6 juni 2020, staat de teller op dit moment al op een mooie 67. We zijn altijd heel blij met de aanhoudende belangstelling van koren om aan Korenfestival Amusing Hengelo mee te doen. We verheugen ons op het weerzien met al de zangers en zangeressen die al vaker aan ons festival hebben meegedaan; heel fijn deze trouwe deelnemers.

Waar we ook heel blij van worden is dat we nog steeds nieuwe deelnemers welkom mogen heten en dat hier alle genres tussen zitten. Tot op dit moment zijn dat 20 zanggroepen! Hoe fijn is dat. Voor ons een teken dat de belangstelling voor ons festival nog steeds hoog is en dat er veel groepen zijn die naast het laten zien en horen van het eigen repertoire, ook graag naar collega’s komen kijken en luisteren. Variatie aan deelnemers en aan genres vinden we fantastisch!

Bedankje

Bij elke editie van Korenfestival Amusing Hengelo geven wij een deel van de opbrengst van het parkeergeld aan een goed doel. Bij de editie van vorig jaar was het goede doel de Hersenstichting. We mochten een heel hartelijke bedankbrief ontvangen. Toch fijn te weten dat onze bijdrage goed besteed wordt. En…………………………………………………… voor jullie een reden om je auto op

onze ´eigen´ parkeerplaats bij h et ROC te parkeren.

Anja – Henk – Henriëtte – Jasper – Kitty – Marcel – Pauline – Rob

Lees meer op onze website www.amusing-hengelo.nl