Dankzij de bijdragen van onze donateurs kunnen we verder werken aan de kwaliteit en verscheidenheid van onze concerten en optredens.

Ook in de komende tijd geeft ons koor weer concerten met nieuwe werken, mede mogelijk gemaakt door onze donateurs.

Bent u nog geen donateur van ons koor? Voor slechts een klein bedrag per maand kunt u uw waardering voor het Eibergs Mannenkoor laten blijken door donateur te worden. Vul daartoe onderstaand formulier in.

Dan steunt u ons koor, wordt u van concerten en optredens op de hoogte gehouden en ontvangt u jaarlijks gratis een entreebewijs voor een speciaal voor donateurs te houden concert.

Uw IBAN nummer

Uw donatie:
Maak uw keuze…

Machtiging

Uw donatie wordt maandelijks automatisch van uw rekening afgeschreven.
De door u ingevulde gegevens worden bij ons bewaard tot uw opzegging.
Deze machtiging geldt tot wederopzegging.
Uitsluitend gemachtigde bestuursleden van onze vereniging hebben toegang tot deze gegevens.