Wij repeteren
elke donderdag van
20:00 tot 22:00 uur

Beste leden, donateurs en andere mensen die ons koor een warm hart toedragen,

Onlangs zijn wij als vereniging/stichting postitief beoordeeld voor Hart voor de Achterhoek.
Deze definitieve goedkeuring houdt in dat wij als Eibergs Mannenkoor mogen deelnemen aan Hart voor de Achterhoek 2018 van Rabobank Noord,- en Oost-Achterhoek.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code, waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 22 mei tot en met woensdag 6 juni 2018 brengen zij via een site hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Noord,- en Oost-Achterhoek mogen stemmen. Als u klant bent, bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kunt u tot en met 1 april

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?

De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan Hart voor de Achterhoek 2018 kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij hun eigen onder de aandacht te brengen. Als clublid kunt u in de eigen omgeving, bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noord,- en Oost-Achterhoek en vragen of zij op uw vereniging willen stemmen.

Dus dames en heren, zet 'm op en stem op ons Eibergs Mannenkoor en wie weet vallen we met uw steun in de prijzen!

Hartelijke groet,

Arne Hulshof