Wim de Groot overleden

Het droevige nieuws heeft ons bereikt, dat Wim de Groot, oud-zanger van het Eibergs Mannenkoor, na een kort ziekbed is overleden.

Wim, in 2018 tijdens de ALV nog gehuldigd door Adrie Bout, voorzitter KNZV-MN, voor zijn 25-jarig lidmaatschap, was een gewaardeerd lid van ons koor, in het bijzonder de sectie 2e tenoren. Naast zijn zang technische inzet, houden wij ook zijn humor en actieve houding, om daar waar nodig te helpen, in gedachten.

Kort na zijn jubileum moest hij vanwege gezondheidsredenen zijn actieve lidmaatschap helaas beëindigen, maar hij bleef ons volgen en geïnteresseerd in het wel en wee van ons EMK.

Wij wensen zijn vrouw Ans en verdere familie alle sterkte met dit verlies.

A.s. zaterdag is het afscheid. Vanwege de coronacrisis en kleine kring.

Wij hebben namens dirigent, bestuur en leden van het EMK een condoleancekaart doen toekomen.